Aanmelden Rabo Coöperatieavonden 2016

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek investeert jaarlijks een fors deel van de nettowinst in de lokale samenleving, onder andere via het Coӧperatiefonds. Dit jaar is er maar liefst € 539.400,- beschikbaar. Met het Coöperatiefonds ondersteunt de bank economische, sociale en culturele initiatieven in de regio en draagt daarmee bij aan de verbetering van de vitaliteit en kwaliteit van de regio.

In de periode van 16 mei tot en met 13 juni hebben leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek door het uitbrengen van online stemmen bepaald welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen uit het Coöperatiefonds. Binnen elke regio zijn de projecten verdeeld in vijf categorieën. Te weten: scholing en onderwijs; stimulering werkgelegenheid; cultuur en zorg en wonen. De 25 winnaars en 25 genomineerden zijn bekend en op dinsdag 21 juni hebben alle vertegenwoordigers van de winnende verenigingen en stichtingen hun cheque ontvangen.

Genomineerden presenteren hun project
De verenigingen en stichtingen die in hun categorie als 2e zijn geëindigd -de genomineerden- krijgen de gelegenheid om hun project te presenteren. Dit doen zij tijdens één van de vijf coöperatieavonden. Na afloop van de presentaties brengen de aanwezige leden hun stem uit op hun favoriete project. Zo komt er een eerste-, tweede-, derde-, vierde- en vijfde winnaar uit de bus. De bijdrage die hierbij verkregen kan worden ligt tussen € 2.500,- en € 8.500,-.

De genomineerden in elke regio zijn:
Regio Aalten-Winterswijk: Stichting Openbaar primair Onderwijs Winterswijk, FC Trias, AVA`70, Stichting Speelotheek Bambi en Christelijke Muziekvereniging de Eendracht Aalten.

Regio Oost-Gelre: Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde, Stichting Exploitatie Meekenesch, Vereniging Lievelds Belang, Speeltuinvereniging De Schatberg en Muziekvereniging Groenlo.

Regio Berkelland: Historische Vereniging Borculo, Ruurlose Gymnastiek Vereniging, Voetbalverenging Ruurlo, G.S.V. `63 en Vrouwen van Nu Eibergen.

Regio Lochem-Bronckhorst: VVV Lochem, Stichting Vrijwillige Schulddienstverlening, Stichting de Beemd, Voetbalvereniging Witkampers en Stichting Speelplezier Laren.

Regio Zutphen-Brummen: Harmonievereniging Excelsior, Baudartius College Chr. SGM voor VMBO, Stichting Bewonersfonds Eefdese Tehuizen, Voetbalvereniging Sportclub Brummen en Zonnebloem Zutphen-Noord.

Kom naar één van de coöperatieavonden
De coöperatieavonden worden gehouden op:

  • 22 september voor Aalten-Winterswijk in Zalencentrum Schepersveld te Aalten.
  • 27 september voor Oost-Gelre in `t Zwaantje te Lichtenvoorde.
  • 29 september voor Berkelland in Hof van Eckberge te Eibergen.
  • 4 oktober voor Lochem-Bronckhorst in de Schouwburg te Lochem.
  • 6 oktober voor Brummen-Zutphen in de Hanzehof te Zutphen.

Een stem uitbrengen op een van de genomineerden tijdens de coöperatieavond is alleen mogelijk als u lid bent van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.

Programma
Het programma van de ledenbijeenkomsten is als volgt:

19:30 – 20:00 uur Ontvangst met koffie
20:00 – 20:45 uur Opening, presentatie cijfers en actualiteiten bank
20:45 – 21:30 uur Presentaties genomineerden
21:30 – 21:45 uur Pauze en gelegenheid tot stemmen
21:45 – 22:30 uur Prijsuitreikingen en afsluiting
22:30 – 23:15 uur Borrel

Komt u ook?
Aanmelden voor de ledenavonden is noodzakelijk en let op! Vol=vol. Heeft u van ons een e-mail ontvangen over de coöperatieavonden? Dan kunt u zich via de link ik de mail aanmelden. Heeft u geen mail ontvangen?
Ga dan naar de veel gestelde vragen.

Ik heb een persoonlijke code ontvangen en meld me aan

Ik heb geen persoonlijke code ontvangen en meld me aan