Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor één van de coöperatieavonden.
Alle leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek waarvan wij een e-mailadres hebben, ontvangen per e-mail een uitnodiging om te stemmen. In deze e-mail zit een unieke link waarmee men gelijk ingelogd is op de website en waarmee men zich kan aanmelden.

Alle leden waarvan wij geen emailadres hebben en/of die aangegeven hebben door ons niet per e-mail benaderd wensen te worden hebben een brief ontvangen met daarin een persoonlijke code waarmee men zich kan aanmelden.

Ik ben geen lid van de bank hoe kan ik me aanmelden?
Ga naar www.stemophetcooperatiefonds.nl/aanmeldencoöperatieavonden2016. Klik onderaan deze pagina op de button “Ik heb geen persoonlijke code ontvangen en meld me aan.


Ik ben de e-mail of brief kwijt, hoe kan ik me nu aanmelden?
Vraag uw persoonlijke code op via deze link https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/account-vergeten/

Ik ben wel klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek maar geen lid. Kan ik stemmen?
Alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen tijdens de coöperatieavond hun stem uitbrengen. Wilt u lid worden? Vraag vóór 15 september het lidmaatschap aan via deze link.

Ik beschik niet over een computer hoe kan ik mij aanmelden?
Neem contact met ons op via 0544-474747 en hou uw brief met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand. Een medewerker van de bank kan voor u de aanmelding verzorgen.

Ik heb geen persoonlijke code ontvangen en meld me aan